گالری ما

اطلاعات تماس

سبک اسکاندیناوی:

شاخصه های مهم این سبک به اختصار سبکی ساده اززندگی مبلمانی ساده پالت رنگی غالب سفید و استفاده از متریالهایی چوب استیل و پلاستیک های روشن به همراه کف پوش های قطعه ای و نورپردازی کاملا طبیعی و استفاده از اکسسوارهای کمتر می باشد.

در تصاویر زیر نمونه هایی از طراحی داخلی به سبک اسکاندیناوی میباشد.

سبک اسکاندیناوی
طراحی اتاق خواب به سبک اسکاندیناوی

سبک دکوراسیون کلاسیک غربی:

شاخصه اصلی این سبک المان های کلاسیک و مبلمان مجلل با تعداد زیادی لوازم تزِینی می باشد.ویژگی برجسته دیگر این سبک استفاده از چوب های تیره و پالت های رنگی پررنگ تنوع استفاده شده در بافت های طراحی مبلمان با پارچه های بافتنی یا مخملی و یا ابریشمی با خطوط منحنی می باشد.نمونه ای ازاین سبک را در ادامه میبینیم. 

طراحی داخلی نشیمن به سبک کلاسیک غربی

سبک ترزیشنال:

در طراحی داخلی این سبک بسیار پرطرفدار است چرا که پلی بین سبک سنتی و مدرن است .سبکی است
که بین مدرنیته و سنت تعادل بوجود می آورد . در سبک انتقالی ممکن است از مواد استفاده شده در
سبک مدرن مثل شیشه و استیل استفاده کرد و در کنار آنها از مبلمان مجلل با پارچه مخملی همانند سبک
سنتی نیز استفاده می شود.در سبک انتقالی یا همان ترزیشنال از پالت رنگی نسبتا خنثی برای ایجاد حس
آرامش استفاده می شود که در عین شیک و براق بودن فضایی صمیمی و خودمانی را نیز بوجود می
آورد.تصویری که در ادامه آمده آشپزخانه ا ی طراحی شده به سبک ترزیشنال یا انتقالی می باشد

 

آشپزخانه به سبک ترزیشنال
سبک ترزیشنال

سبک بوهمیان :

سبک بوهمیان در طراحی داخلی یکی از سبک هایی است که این روزها بسیار ترند شده و گواه آن وجود استوری های بسیار زیاد در صفحات طراحهای داخلی می باشد .این سبک از قاعده و قانون خاصی پیروی نمیکند.این سبک به نام سبک کولی وار نیز معروف است . شاخصه اصلی این سبک استفاده از رنگ های متنوع در کنار هم می باشد.سبک بوهمیان در واقع بازتابی از سلایق شماست .

سبک بوهومیان
معماری و طراحی داخلی

سبک همپتون یا سبک ساحلی

این سبک از مناطق ساحلی آمریکا برگرفته شده است . پالت های رنگی خنثی ترکیب شده از آبی و سبز مبلمان بژ یا سفید و اتاق های پراز وسایل چوبی و یا الهام گرفته از دریا از شاخصه های اصلی این سبک است.

با بکار گیری این سبک نور و نشاط را همانند یک خانه ساحلی به خانه خود هدیه میدهید.در ادامه چند عکس از طراحی داخلی به سبک ساحلی با شما به اشتراک میزاریم تا الهام بخش شما در چیدمان منزل باشد.

سبک ساحلی
سبک ساحلی
اکسسوارهای سبک ساحلی

سبک اورینتال یا سبک آسیای شرق دور:

این سبک طراحی داخلی بسیار ساده میباشد تا نمادی فروتنانه از زندگی مردم شرق آسیا به نمایش بگذارد.میزها و صندلی ها کوتاه و مربع شکل تشک به جای تخت درب ها و پنجره های کشویی و نقوش مینیاتوری ژاپنی همگی احساس نوستالژی فیلم های ژاپنی را تداعی میکند.

پالت رنگی به کار برده شده در این سبک بیشتر از رنگ به ساختار و استفاده کم از تجهیزات و ایجاد فضای متناسب و زیبا اهمیت داده میشود. یکی دیگر از سمبل های سبک اورینتال استفاده از گیاه بامبو و بنسای می باشد.

سبک آسیای شرقی
سبک آسیای شرقی

سبک روستیک :

این سبک با استفاده از عناصر طبیعی مانند چوب و سنگ در دیوارها سقف و مبلمان سبک زندگی آرام روستایی را به شما القا می کند.در طراحی داخلی به سبک روستیک معاصر از المان های چوب استفاده زیادی میشود.بکار گیری اکسسوارهایی مانند میز قهوه چوبی با رنگ های گرم فضای ایده الی برای شما خلق می کند .با توجه به سلیقه خودتان میتوانید از رنگ های گرم و یا سرد و خنثی مثل طوسی استفاده کنید.

سبک روستیک
سبک روستیک

سبک باروک:

این سبک در طراحی داخلی سبکی کاملا اروپایی است.سبک باروک اولین بار در قرن شانزدهم در ایتالیا ظاهر شد .اولین عناصر این سبک را در آثار میکل آنژ میتوان پیدا کرد.

طراحی داخلی باروک با استفاده از مبلمان خاص لوستر آینه یا شمعدان متریال مورد استفاده کنتراست و تزیینات دکوری آنها قابل شناسایی است.

سبک باروک

سیاه براق طلایی نقره ای قرمز روشن یا بنفش از اجزای اصلی پالت رنگ باروک معاصر هستند.اگر میخواهید سبک باروک را به راحتی تصور کنید .

کاخ ورسای در فرانسه بهترین مثال از این سبک میباشد.در ادامه عکس هایی از کاخ ورسای را با شما به اشتراک میگذاریم.

سبک باروک

دیوارکوب های چوبی وکاغذ دیواری های نفیس نمایانگرسبک باروک برای ایجاد حس زیبایی و ثروت میباشند.

در سبک باروک سقف امتداد دیوار محسوب می شود و معمولا به همان شکل طراحی می شود.استفاده از رنگ آمیزی و نقاشی در سقف ایده ای بسیار جذاب و زیبا محسوب می شود که با استفاده از آنها میتوانید ویژگی های این سبک را پیاده کنید.

کفپوش در این سبک معمولا سنگ یا چوب میباشد که در عکس های کاخ ورسای و اتاق کار لویی شانزدهم مشخص است.برای تکمیل طراحی داخلی به سبک باروک استفاده از اکسسوارها و کمد برای ایجاد یک فضای دراماتیک الزامی است .

پرده ها معمولا با تزیینات قیطان و آویز دوخته می شود . درخشش لوستر سقف نقاشی ها و گچ بری های سقف را زیبا تر نشان میدهند .

سبک باروک

سبک مدرن:

سبک مدرن معمولا با ایده های مینیمالیست اجرا می شود . طراحی مدرن متمرکز بر کاربردی بودن و ایجاد جوی مناسب می باشد و با استفاده از المان های ساده صورت میگیرد.

سبک مدرن از اواخر قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم در بین مردم رواج پیدا کرد .از ویژگی های مهم این سبک در طراحی داخلی استفاده از خطوط ساده و بی آلایش است .سبک مدرن باعث ایجاد سادگی و احساس آرامش در فضای خانه شما می شود و با استفاده از اصول و قواعدی که در سبک مدرن پیروی می کند خانه های علی الخصوص کوچک بسیار زیبا به نظر می رسد.برای طراحی داخلی به سبک مدرن از مصالح مختلفی استفاده می شود که دو نمونه از رایج ترین آنها چوب و پلاستیک می باشد.از متریال های مرسوم دیگر مورد استفاده در سبک مدرن میتوان به فلزات براق مثل استیل ضد زنگ اشاره کرد و معمولا در آشپزخانه هایی با سبک مدرن بیشتر وسیله ها استیل میباشند حتی برای اکسسوارهای دکوراسیون مثل بدنه لوستر یا آباژور یا صندلی و میز هم از فلزات براقی مانند استیل استفاده میشود.

برای پوشش سطوح از شیشه و کف از پارکت یا سرامیک می باشد.پالت رنگی سبک مدرن شامل طوسی خاکستری میباشد.

سبک مدرن

سبک روکوکو:

روکوکو سبک توسعه یافته باروک می باشد و در قرن هجدهم رواج پیدا کرده این سبک ابتدا از فرانسه شروع شد و مورد حمایت لویی پانزدهم قرار گرفت.روکوکو کلمه ای فرانسوی است که به سنگ کاری های تزِینی صدفی شکل اشاره دارد. سبک باروک ابتدا در کلیساها ودر پاسخ به اصلاحات پروتستانی برای تحت تاثیر قرار دادن پیروان خود استفاده میشد .روکوکو در واقع ورژن غیر مذهبی باروک میباشد و دیوارها سقف و گچبری ها در آن با خمیدگی های بیشماری بر اساس شکل های اس و سی تزِین میشوند.تفاوت محرز بین باروک و روکوکو تقارن است.

سبک روکوکو
سبک روکوکو

سبک روکوکو بر خلاف باروک بر روی عدم توازن و بی قرینگی شکل ها تاکید دارد.معماری روکوکو بیشتر با اشراف با اشراف زادگان این دوره لذت  بردن از زندگی در ارتباط بود.در واقع ویژگی های

این سبک با ولخرجی های پادشاهان سازگار بود.البته این بی تدبیری لوِیی شانزدهم پیش درآمد انقلاب کبیر فرانسه بود.تفکر رایج در این دوره این بود که معماری و تعلقات پیرامون یک فرد می بایست سبک زندگی خاصی را ترویج دهد یا ارزش ها و باورهای آن شخص را به نمایش بگذارد.

سبک مونوکروم :

مونوکروم در لغت به معنای تک رنگ است .انتخاب این سبک یک انتخاب جسورانه به حساب می آید که تنها افراد اهل ریسک می توانند آن را در محیط منزل خود پیاده کنند.البته در سبک مونوکوروم منظور این نیست که فقط از یک رنگ استفاده شود بلکه از طیف های مختلف یک رنگ استفاده شود.

سبک مونوکروم برای فضاهای کوچک مثل اتاق خواب کوچک یا سرویس بهداشتی بسیار مناسب است و فضا را بزرگتر نشان می دهد .

برای اینکه بهتر بتوانید یک ترکیب کروماتیک بوجود بیاورید باید سایه های روشن تر و تیره تر رنگ مورد علاقه تان را انتخاب کنید.

سبک مونوکوروم در طراحی داخلی

سبک شابی شیک

این سبک  خاص کمی از سبک های محلی و کمی از راک اند رول فرانسوی الهام گرفته است . سبک شابی شیک در طراحی داخلی به سبک روستیک بسیار شباهت دارد.پالت رنگی سبک شابی شیک معمولا کم رنگ و صورتی است . شابی شیک در اصل توسط ریال اشول که یک فروشگاه شگفت انگیزی در نیویورک دارد ایجاد شد.اشیا تغییر کاربری داده شده اکسسوری های گلدار و سبک قدیمی ویکتوریایی که با طعم روستایی ترکیب شده اند به چشم می خورد .کف ها در این سبک طراحی داخلی معمولا برهنه رها می شود یا با رنگی بسیار ملایم پوشیده میشود .

دیوارها معمولا پوست تخم مرغی و مات و یا با استفاده از چوب پوشیده می شوند .

این سبک دکوراسیون داخلی خانه بسیار زنانه است بنابراین خلق یک اتاق خواب با این سبک پر از رنگ های روشن و صورتی است که شاید برای مردان خوشایند نباشد. یک نکته جالب در سبک شابی شیک استفاده از مبلمان کهنه است.

سبک شابی شیک در طراحی داخلی

سبک سوئدی :

این سبک نخستین بار توسط طراحی به نام کارل لارسون در قرن نوزدهم اجرا شد. این سبک از سبک اسکاندیناوی الهام گرفته شده.این سبک بیشتر در مناطق سردسیر مورد توجه قرار می گیرد .از آنجا که در مناطق سردسیر در زمستان شبها بسیار طولانی هستند سعی بر آن است که در طراحی داخلی فضاها با استفاده از رنگ های روشن دیوار ها زمین و مبلمان نور طبیعی در فضا منعکس شود .

پالت رنگی سبک سوئدی سفید زردکمرنگ صورتی کمرنگ سبزروشن خاکستری کوهی می باشند.رنگ های قرمز و آبی طلایی برای جلوگیری از یکنواختی به پالت مورد نظر اضافه میشود . در این پارچه های روی مبلمان معمولا از جنتس پنبه یا کتان است.کفپوش های چوبی در این سبک از چوب های نرم یا سخت روشن استفاده می شود.

توسکاج سفید راش و توسناز جمله موارد پر استفاده در ساخت کفپوش های سوئدی هستند .

پنجره های بزرگ سقف های بلند و کاشی های سنتی اغلب از مشخصه های جدایی ناپذیر سبک سوئدی می باشد.

سبک سویدی در طراحی داخلی

سبک آوانگارد:

آوانگارد در حیطه طراحی داخلی یک سبک نیست بلکه یک مکتب و جنبش است . جنبش ها مانند یک انقلاب هستند و معمولا تعاریف جدیدی ارائه می دهند که با قواعد حکمفرمای بستر موجود سازگاری ندارد یا حداقل حرف تازه ای برای گفتن دارند.آوانگارد مثل بیشتر دمفاهیم هنر از فرانسه وارد ایران شده و به معنی پیشرو می باشد.

در این سبک میتوانید آزادانه از رنگ های متضاد و ترکیب های دیگر استفاده کنید. برای اینکه طراحی داخلی فضای شما آوانگارد باشد باید سعی کنید در شکل مبلمان تابلوها فرش ها و حتی دیوارها و رنگ ها پیشرو باشید . نحوه طراحی داخلی و اجرای جزئیات باید به گونه ای باشد که تمایز ایجاد کند . یکی از گزینه های فوق العاده برای اجرای سبک آوانگارد استفاده از ترکیب عناصری است که شاید به تنهایی هیچ تناسبی با تعاریف این جنبش نداشته باشند به بیان ساده تر شاید به یک وسیله به تنهایی نتواند معنای پیشرو را برساند اما در کنار چند عنصر دیگر که به درستی انتخاب شده اند به خوبی بازگو کننده آن چیزی خواهد بود که میخواهید.چیزی که در آوانگاردیسم از اهمیت زیادی برخوردار است استفاده از عناصر بزرگ در کنار حفظ هندسه ساده میباشد . برای اینکه بیشترین تاثیر گذاری را ایجاد کنید به جزِیات توجه کنید مانند اجرای نورپردازی تا انتخاب تابلو مبل تک و حتی رنک ها .نور را به هیچ وجه دست کم نگیرید .

سبک آوانگارد در طراحی داخلی
سبک آوانگارد در طراحی داخلی

سبک آرت دکو :

آرت دکو یا به عبارتی همان هنر تزئینی که از آن با نامهای جاز مدرن یا مدرن یاد میشود، در واقع در هنرهای تجسمی، طراحی و معماری یک سبک و جنبش هنری به شمار میرود.

* بسیاری از افراد سبک آرت دکو را در راستای نهضتهای کوبیسم، فوتوریسم، اکسپرسیونیسم و دیگر نهضتها میدانند

* در زمانی پیش از وقوع جنگ جهانی اول این جنبش هنری در کشور فرانسه برای نخستین بار پدیدار شد.

* کلمه آرت دکو در واقع اصطلاح کوتاه شده کلمه ” آرتس دکوراتیفس” است که برگرفته از نمایشگاه بین المللی هنرهای تزئینی و صنعتی مدرن بوده که در شهر پاریس در کشور فرانسه در سال ۱۹۵۲ برگزار شده است.

* این سبک گرانقیمت در واقع تلفیقی از استفاده از اشکال هندسی بسیار دقیق، جسورانه با ترکیب رنگی روشن است.

* در این سبک دکوراسیون استفاده از رنگهای روشن یک قانون بدون جایگزین است.

* در دکوراسیون به سبک آرت دکو که سبک گرانقیمت و پرخرجی است از لوازم زینتی و طرحهای نو از لوازمی که  بسیار گران بها هستند، استفاده میشود.

* جنبش هنری آرت دکو در دهههای ۱۹۲۰ و ۱۹۳۰ در سالهای اوج خود قرار داشت که تاثیر بسیارزیادی در طراحی جواهرات، معماری،طراحیهای صنعتی غرب، مد و تزئیات داخلی ساختمان داشت. 

* هنر تزئینی بیشتر در کشور فرانسه و علیالخصوص شهر پاریس بسیار معروف بود

* در این شهر هنرمندان بزرگی هم چون ژاک امیل روهلمان که معروف ترین مبل ساز آرت دکو شناخته میشود سکونت داشتند. همچنین هنرمندان برجسته ای در این سبک هم چون ادگار براندت و ژان دوناند (که کار اصلی او در کار با آهن و قفل بود) ، رنه لالیک (که تخصص او در در شیشه کاری بود.) و موریس مارینو (که در جواهرسازی به سبک آرت دکو و ساعت سازی کارتیه تخصص داشت.) در شهر پاریس سکونت و فعالیت داشتند

جالب است بدانید اکثر هنرمندانی که تا قبل از سال ۱۹۶۰ با استفاده از این سبک کار میکردند افرادی ناشناخته بودند. زیرا پیش از این کلمه آرت دکو خیلی مورد استقاده قرار نمیگرفت.

* در سبک گرانقیمت و پرخرجی همچون دکوراسیون به سبک آرت دکو استفاده از از اشیایی مختلف همانند آلومینیوم،ورشو، لاکر، چوبکاری، پوست کوسه و گورخر بسیار رایج است.

* در دکوراسیون به سبک آرت دکو نیز بسیار از فرمهای زیگزاگ، پلهای، دایره آفتاب و قوسهای بلند استفاده میشود.

* این سبک دکو بیشتر تمایل دارد در هنر تزئینی از فرمهای هندسی شکسته مانند مثلث، مربع و چند ضلعی در چیدمان استفاده کند.

* این سبک در واقع یک سبک گرانقیمت و کاملا زینتی و تجملاتی است به همین دلیل استفاده از این نوع سبک در سینماها، کشتیهای مسافربری و برجهای بلند بسیار رایج است.

* همانطور که قبلتر اشاره کردیم استفاده از سبک هنری آرت دکو بسیار هزینه بر است. به همین دلیل پس از اتمام جنگ جهانی دوم در غرب این هنر به عنوان یک هنر تزئینی و سبک گرانقیمت شناخته شد و استفاده از این سبک تقریبا کنار گذاشته شد. در نهایت در سال ۱۹۸۰ مجدد این هنر و سبک روی کار آمد و فعالیت خود را از نو آغاز کرد.

* پس از آنکه سبک آرت دکو در اروپا رواج یافت، آمریکا دومین بستر مهم برای پیشرفت این سبک گرانقیمت شد. به همین خاطر تقریباً در اکثر شهرهای آمریکا دست کم یک ساختمان بزرگ با این سبک ساخته شد.

* سه ساختمان بسیار بزرگ در آمریکا با نامهای ساختمان فیشر، تئاتر فاکس و ساختمان گاردین نمونههای برجسته سبک دکو آرت هستند که هر سه آنها جزو نمادهای ملی و تاریخی آمریکا هستند.

 بسیاری از متریال های کاربردی در سالن های هنری کلاسیک و مبلمان های الهام بخش نمونه های برجسته از این دوره می باشد برخی مواد و مصالحی که در آرت دکو به کار میروند شامل فولاد ضد زنگ، آینه، کروم، شیشه، لاکوبل، چوب تزئینی و حتی پوست های عجیب و غریب مثل پوست کوسه و پترن گورخری و… است. مواد گران قیمت مثل آبنوس، سنگ مرمر و چوب های نادر نیز در مبلمان و اکسسوری های این سبک کاربرد دارند.

طراحان دوره آرت دکو به شدت به فلزات برنز، فولاد و نیکل متکی بودند در واقع می توان گفت این سطوح براق به عنوان تاکید و تم رایج این سبک به نظر می رسند در یک جمله می توان گفت همه چیز این سبک درخشش است طرحهای ساده و خطوط مستقیم و کاربرد نقش و نگارهای ساده و تکراری به عنوان تزئینات و همینطور منحنی های منظم  را می توان از دیگر ویژگی های این سبک برشمرد سبک آرت دکو بیشتر با تاکید بر علم هندسه و معمولا دارای خطوط و پترن های منظم بوده و بر تزئینات روی منحنیهای پویا و زاویههای جسورانه تاکید دارد.

رنگ های آرت دکو

رنگ های Art Deco طیف وسیعی را شامل می شوند طیف رنگی از قرمز به زرد، نارنجی و بنفش، سبز، آبی  که به خوبی می توانند با رنگهای نقره ای، مشکی و کروم ترکیب شوند. 

 از طرف دیگر سیاه و سفید پالت رنگی ویژه آرت دکو است که با درخششی همراه است که تداعی گر شاخصه اصلی سبک آرت دکو میباشد.

میزان استفاده از رنگ ها و المان های رایج آرت دکو در دکوراسیون هر اتاقی بستگی به رویکرد شخصی وسلیقه افراد دارد  برای افزودن تاثیر این سبک در دکوراسیون می توانید از  موارد زیر کمک بگیرید!

نورپردازی لایه لایه برای ایجاد جو مناسب

استفاده از الگوهای زاویه دار، طرح های پله ای و انحناهای برجسته بدون وجود نمایه های پیچیده

استفاده از لوازم آینه ای و شیشه های درخشان

به کارگیری پترن های ترسیمی و بافت های نرم، پارچه های ساتن و ابریشم

فرش ها، موکت ها و پارچه های رومبلی با اشکال هندسی

مبلمان براق و با لاک جلا خورده و یا مبلمان آینه کاری شده

تاکید روی خطوط و اشکال و رعایت تقارن

استفاده از عناصر تزئینی با نمادهایی از خورشید

برای نتیجه گیری می توان گفت اگر شما به طراحی داخلی  و دکوراسیون های پیچیده و پر زرق و برق تمایل دارید با رعایت نکات گفته شده قطعا سبک دکوراسیون داخلی آرت دکو را می پسندید و می توانید از فضای لوکس، ظریف و مسحورکننده این سبک لذت ببرید

سبک آرت دکو در طراحی داخلی
سبک آرت دکو در طراحی داخلی